Photo Workshops

Skuggsjá © Per Ole Hagen

Har du lyst til å lære mer om å fotografere konserter og å stå i fotograva på Midgardsblot og fotografere festivalartistene? Da bør du melde deg på workshopen som arrangeres under festivalen.

I fjor ble Midgardsblot på Midgardsenteret i Borre i Vestfold arrangert for første gang. I år arrangeres en fotoworkshopen arrangeres i samarbeid med festivalen, og den er lagt opp med en blanding av praksis og teori. Bla. annet om hva som skiller konsertfoto fra andre fotosjangere, litt om fotojuss og –etikk og om tekniske sider ved konsertfotograferingen. Deltakerne får fotopass for å fotografere konsertene under festivalen. I tillegg skal vi også dokumentere folkelivet på festivalen. På dagtid går vi gjennom bildene og diskuterer hva som er bra og hva som kan gjøres bedre. De beste bildene blir også lagt ut på festivalens nettsider. 

Du bør ha kamerautstyr som egner seg for fotografering i dårlig og varierende lys. De fleste nyere digitale speilreflekskameraene er godt egnet, mens du bør ha lyssterke linser. I tillegg må du ha med egen PC/Mac for redigering av bildene under festivalen.

Workshopen varer fra torsdag 18. august, og avsluttes søndag ettermiddag 21. august.

Pris: Kr. 4.000,- som inkluderer workshop og festivalpass.

Påmelding her: https://www.sendregning.no/arrangement/171611

Overnatting: Festivalens nettside har informasjon om hoteller og camping. Vi holder workshopen i et eget avlåst rom på Best Western i Horten, som også er festivalhotell, slik at det er mulig å oppbevare utstyret trygt under festivalen.

Vi setter et tak på 10 deltakere ut fra prinsippet om først til mølla.

Hvis du har noen spørsmål angående workshopen, hva slags utstyr som egner seg, osv, kan du sende en mail til perole@artist-pictures.com, eller ringe 90102590.